OVER SKYROOFS

De beste oplossing voor elk probleem van waterdichting – de kracht van Skyroofs. Wij zijn dé specialist in afdichting en onderhoud van daken voor industriebouw, utiliteitsbouw en kantoorcomplexen in gans België. Met onze technische expertise maken wij het verschil voor de bouw- en aannemerswereld.

Skyroofs is onderdeel van Group Sky en dankzij de stijgende vraag naar dakrenovatie en dakonderhoud als aparte entiteit gegroeid uit Skyworkers voor werken op grote hoogte. Als familiale groep gaan wij voor jou the extra (s)mile. Voeg hierbij onze persoonlijke aanpak en je begrijpt waarom industriebouwers, architecten en aannemers tot klasse 8 op ons vertrouwen.

TECHNOLOGIE & INNOVATIE

Dakwerken voor nieuwbouw en renovatie dus. Voor ons synoniem voor het veilig en onberispelijk uitvoeren van waterdichtingswerken met hooggekwalificeerd personeel. Voor ontzorging en optimalisatie, zodat de oplossing (prijs)technisch klopt. Samenwerken in vertrouwen noemen wij dat.

Je kan ons trouwens alles vragen. De evolutie en technologie op het vlak van daken, dakproducten, circulair bouwen en ecologie – bij Skyroofs zijn we volledig mee. Nieuwbouw daken plaatsen, dakrenovatie en onderhoud: we doen het bovenal veilig.
 

JOUW VERTROUWENSPARTNER VOOR DAKEN

Frederik ClimanCEO
+32 14 75 02 20
frederik.c@groupsky.be
Herwig Van PeerBusiness unit manager
+32 467 05 40 35
Herwig.vp@skyroofs.be
Steven De SchepperCommercial & Project manager
+32 468 09 62 74
Steven.ds@groupsky.be
Jeff HoremansCalculator & Project manager
+32 478 94 33 62
Jeff.h@groupsky.be
Annemie LuytenAdministratie & Boekhouding
+32 14 75 02 20
info@skyroofs.be
Contacteer ons nu